2013. október 25., péntek

Az életről...

"A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt az életedben, hanem hogy mennyi élet volt az éveidben."


"Sírtam, mert nem volt cipőm. Aztán láttam egy embert, kinek nem volt lába."" Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket. " /J.F.Kennedy/"A tegnap történelem, a holnap rejtély, a ma ajándék!""A múlt nem fontos egyesek szerint... De szerintem az élet legfontosabb része ez, mivel ebben van minden; minden amit átéltél, ami miatt boldog vagy, és minden szomorúság amiből tanulni tudsz!
/Losvig Sara/ "


"Ma mosoly, holnap könnyek, ma még nehéz,holnap könnyebb. Nézz az égre, a legszebb fényre, láss egy álmot, harcolj érte!"


˝Van olyan az életben, hogy nem tudjuk, mi köt egy emberhez. Csak azt érezzük, jobb vele, mint nélküle."


"Élete során az ember gyakran attól fél, amitől nem kellene, vagy nem úgy fél, ahogy kellene, vagy nem akkor, amikor kellene.” (Arisztotelész)


"A nehéz idők jobban megértették velem, hogy mennyire végtelenül gazdag és gyönyörű az élet minden téren, és hogy oly sok dolog, ami miatt aggódunk, egyáltalán nem is fontos."


"Ilyen az élet! Kis kavicsokkal dobál meg minket - figyelmeztetésképpen. Ha ezeket a kis kavicsokat nem vesszük észre, akkor egy téglával dob meg. Ha a téglát sem vesszük észre, akkor szétzúz egy kősziklával. Ha őszinték vagyunk magunkhoz, akkor láthatjuk, hogy hol nem vettük észre a figyelmeztető jeleket. És akkor még van képünk azt mondani: "Miért pont én...?"


"Az ember nem olyan,
mint képen az arca,
Mert a szíve és a lelke
Nem lehet rajta!"


"Gondolkodj, higgy, álmodj és merj!" (Walt Disney)


"AZ IDŐ túl lassú azoknak, akik várnak,
túl gyors azoknak, akik félnek,
túl hosszú azoknak, akik gyászolnak,
túl rövid azoknak, akik örvendeznek.
Ám azoknak, akik szeretnek,
az idő nem számít."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése